پودر قند؛ فراتر از شیرینی
- تفاوت پودر قند و شکر معمولی
- بافت: پودر قند بسیار نرمتر و یکدستتر از شکر است و به همین دلیل باعث ایجاد بافت لطیفتری در کیکها و شیرینیها میشود.
- حلالیت: پودر قند سریعتر و راحتتر در مایعات حل میشود.
- نشاسته ذرت: وجود نشاسته ذرت در پودر قند، باعث ایجاد بافت سبکتر و حجیمتر در محصولات پخته شده میشود.
- چرا نمیتوانیم از شکر به جای پودر قند استفاده کنیم؟
- بافت: دانههای درشت شکر باعث میشود که بافت محصولات نهایی زبر و خشک شود.
- شیرینی: پودر قند شیرینتر از شکر است و مقدار کمتری از آن برای شیرین کردن لازم است.
تهیه پودر قند خانگی؛ آسان و سریع
- با استفاده از آسیاب یا مخلوطکن
- شکر را داخل دستگاه ریخته و با دور تند آسیاب کنید.
- برای ایجاد بافت مشابه پودر قندهای آماده، به ازای هر کیلو شکر، 30 گرم نشاسته ذرت اضافه کنید.
- بدون استفاده از آسیاب
- شکر را با گوشتکوب بکوبید و با الک ریز صاف کنید. این روش نیاز به زمان و حوصله بیشتری دارد.
کاربردهای متنوع پودر قند
- شیرینیپزی: کیک، کاپ کیک، کوکی، شیرینیهای خشک، فوندانت و…
- دسر: موس، پاناکوتا، بستنی و…
- تزیین: روی کیکها، کاپ کیکها و دسرها
- شربت: شربت زعفران، شربت آلبالو و…
تهیه شربت با پودر قند
- مواد لازم: پودر قند، آب، زعفران دم کرده، گلاب، تخم شربت
- طرز تهیه
- پودر قند و آب را در قابلمه مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید.
- زعفران دم کرده و گلاب را اضافه کنید.
- پس از جوش آمدن و غلیظ شدن، از روی حرارت بردارید و سرد کنید.
- تخم شربت را اضافه کرده و سرو کنید.
نکته: برای تهیه پودر شکر، میتوانید به جای شکر سفید، از شکر قهوهای یا شکر نیشکر استفاده کنید.
سخن آخر: پودر قند، یکی از اساسیترین مواد در شیرینیپزی است که با دانستن نکات ساده، میتوانید آن را در خانه تهیه کرده و از طعم شیرین و بافت لطیف محصولات خود لذت ببرید.
source