پودر قند؛ فراتر از شیرینی

  • تفاوت پودر قند و شکر معمولی

    • بافت: پودر قند بسیار نرم‌تر و یکدست‌تر از شکر است و به همین دلیل باعث ایجاد بافت لطیف‌تری در کیک‌ها و شیرینی‌ها می‌شود.
    • حلالیت: پودر قند سریع‌تر و راحت‌تر در مایعات حل می‌شود.
    • نشاسته ذرت: وجود نشاسته ذرت در پودر قند، باعث ایجاد بافت سبک‌تر و حجیم‌تر در محصولات پخته شده می‌شود.

  • چرا نمی‌توانیم از شکر به جای پودر قند استفاده کنیم؟

    • بافت: دانه‌های درشت شکر باعث می‌شود که بافت محصولات نهایی زبر و خشک شود.
    • شیرینی: پودر قند شیرین‌تر از شکر است و مقدار کمتری از آن برای شیرین کردن لازم است.

قند 1

تهیه پودر قند خانگی؛ آسان و سریع

  • با استفاده از آسیاب یا مخلوط‌کن

    • شکر را داخل دستگاه ریخته و با دور تند آسیاب کنید.
    • برای ایجاد بافت مشابه پودر قند‌های آماده، به ازای هر کیلو شکر، 30 گرم نشاسته ذرت اضافه کنید.

  • بدون استفاده از آسیاب

    • شکر را با گوشت‌کوب بکوبید و با الک ریز صاف کنید. این روش نیاز به زمان و حوصله بیشتری دارد.

کاربردهای متنوع پودر قند

  • شیرینی‌پزی: کیک، کاپ کیک، کوکی، شیرینی‌های خشک، فوندانت و…
  • دسر: موس، پاناکوتا، بستنی و…
  • تزیین: روی کیک‌ها، کاپ کیک‌ها و دسرها
  • شربت: شربت زعفران، شربت آلبالو و…

تهیه شربت با پودر قند

  • مواد لازم: پودر قند، آب، زعفران دم کرده، گلاب، تخم شربت
  • طرز تهیه

    1. پودر قند و آب را در قابلمه مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید.
    2. زعفران دم کرده و گلاب را اضافه کنید.
    3. پس از جوش آمدن و غلیظ شدن، از روی حرارت بردارید و سرد کنید.
    4. تخم شربت را اضافه کرده و سرو کنید.

نکته: برای تهیه پودر شکر، می‌توانید به جای شکر سفید، از شکر قهوه‌ای یا شکر نیشکر استفاده کنید.

سخن آخر: پودر قند، یکی از اساسی‌ترین مواد در شیرینی‌پزی است که با دانستن نکات ساده، می‌توانید آن را در خانه تهیه کرده و از طعم شیرین و بافت لطیف محصولات خود لذت ببرید.

 

source

توسط elmikhabari.ir