مواد لازم برای 4 نفر

  • گوشت خورشتی (قیمه‌ای خرد شده): 300 گرم
  • پیاز: 1 عدد متوسط
  • روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه‌فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1 قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: ½ قاشق چای‌خوری
  • بادمجان: 3 عدد
  • ماست: 1 لیوان
  • سیر: 2 حبه

مراحل تهیه

1. پخت گوشت

  • گوشت را در یک قابلمه با کمی آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.
  • پس از پخت گوشت، آب اضافی آن را خالی کنید.

2. تفت دادن پیاز و گوشت

  • پیاز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
  • گوشت پخته شده را به پیاز اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
  • رب گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

3. آماده سازی بادمجان

  • بادمجان‌ها را از وسط نصف کرده و با چنگال چندین سوراخ در آن‌ها ایجاد کنید.
  • بادمجان‌ها را روی شعله مستقیم یا در فر کبابی کنید تا پوستشان سیاه شود.
  • پس از سرد شدن بادمجان‌ها، پوستشان را جدا کرده و گوشت آن‌ها را با چنگال له کنید.

4. تهیه سس ماست

  • ماست و سیر رنده شده را با هم مخلوط کنید.
  • بادمجان له شده را به سس ماست اضافه کرده و خوب هم بزنید.

5. سرو

  • ابتدا یک لایه از سس ماست را در ظرف سرو بریزید.
  • سپس یک لایه از گوشت پخته شده را روی سس ماست قرار دهید.
  • می‌توانید با تزئین کردن غذا با نعنا تازه، ظاهری جذاب به آن ببخشید.

نکات مهم

  • برای طعم بهتر، می‌توانید از گوشت گوسفندی استفاده کنید.
  • برای کبابی کردن بادمجان‌ها می‌توانید از فر، گریل یا حتی زغال استفاده کنید.
  • برای تزیین می‌توانید از گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای و پیازچه استفاده کنید.

با این دستورالعمل ساده و خوشمزه، می‌توانید یک غذای اصیل و لذیذ را در خانه خود تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

نوش جان!

 

source

توسط elmikhabari.ir