مواد لازم برای 4 نفر
- گوشت خورشتی (قیمهای خرد شده): 300 گرم
- پیاز: 1 عدد متوسط
- روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری
- رب گوجهفرنگی: 1 قاشق غذاخوری
- نمک: 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: ½ قاشق چایخوری
- بادمجان: 3 عدد
- ماست: 1 لیوان
- سیر: 2 حبه
مراحل تهیه
1. پخت گوشت
- گوشت را در یک قابلمه با کمی آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.
- پس از پخت گوشت، آب اضافی آن را خالی کنید.
2. تفت دادن پیاز و گوشت
- پیاز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
- گوشت پخته شده را به پیاز اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
- رب گوجهفرنگی، نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر ادویهها آزاد شود.
3. آماده سازی بادمجان
- بادمجانها را از وسط نصف کرده و با چنگال چندین سوراخ در آنها ایجاد کنید.
- بادمجانها را روی شعله مستقیم یا در فر کبابی کنید تا پوستشان سیاه شود.
- پس از سرد شدن بادمجانها، پوستشان را جدا کرده و گوشت آنها را با چنگال له کنید.
4. تهیه سس ماست
- ماست و سیر رنده شده را با هم مخلوط کنید.
- بادمجان له شده را به سس ماست اضافه کرده و خوب هم بزنید.
5. سرو
- ابتدا یک لایه از سس ماست را در ظرف سرو بریزید.
- سپس یک لایه از گوشت پخته شده را روی سس ماست قرار دهید.
- میتوانید با تزئین کردن غذا با نعنا تازه، ظاهری جذاب به آن ببخشید.
نکات مهم
- برای طعم بهتر، میتوانید از گوشت گوسفندی استفاده کنید.
- برای کبابی کردن بادمجانها میتوانید از فر، گریل یا حتی زغال استفاده کنید.
- برای تزیین میتوانید از گوجه فرنگی، فلفل دلمهای و پیازچه استفاده کنید.
با این دستورالعمل ساده و خوشمزه، میتوانید یک غذای اصیل و لذیذ را در خانه خود تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
نوش جان!
source