برخی از توسعه‌دهندگان صنعت بازی نگرانی خود را در مورد تمرکز فزاینده بر روی گرافیک سطح بالا در بازی‌های AAA و بودجه بالا و بیش از حد این عناوین ابراز کرده‌اند.

دنبال کردن گرافیک و جلوه‌های بصری بهتر در بازی‌های ویدیویی همواره عامل مهمی در پیشرو بودن و جلو رفتن این صنعت به شمار می‌رود. با وجود مجموعه‌ای از بازی‌های گرافیکی چشمگیر که در سال‌های ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ منتشر شده‌اند، این صنعت همچنان در تلاش است تا اهداف بالاتری داشته باشد. به نظر می‌رسد این روند استودیوها را به یک بن بست کشانده، به طوری که توسعه‌دهندگان معتقدند که هزینه‌های بالا در ساخت بازی‌ها وضعیت نگران کننده‌ای ایجاد کرده است.

New York Times در گزارش جدید خود می‌گوید که توسعه‌دهندگان متوجه شده‌اند که صنعت بازی دیگر نمی‌تواند نیاز دائمی خود را از نظر گرافیک یکپارچه کند. آن‌ها اعتقاد دارند جلوه‌های بصری پیشرفته، بودجه عناوین AAA را به بالاترین حد می‌رساند و فشار زیادی را بر همه افرادی که در روند توسعه نقش دارند، ایجاد می‌کند. وقتی یک بازی با بودجه بیش از ۲۰۰ یا ۳۰۰ میلیون دلار شکست بخورد، در نهایت این امر منجر به اخراج کارکنان و حتی تعطیل استودیوها می‌شود که این مورد طی سال‌های اخیر در صنعت بازی بسیار رایج شده است.

در پی شکست بازی‌های Suicide Squad و Concord، استودیوهای بازی‌سازی در سال جاری میلیون‌ها دلار ضرر کرده‌اند. علاوه بر این، این گزارش نشان می‌دهد که گرافیک‌های پیشرفته لزوماً جزو عامل بزرگ فروش در بازار امروزه نیستند.

به گفته Jacob Novak، یکی از مدیران سابق اسکوئر انیکس (Square Enix)، گرافیک بالا تنها برای بخش کوچکی از کل بازار اهمیت دارد. او بیان می‌کند که مخاطبان جوان‌تر به سمت جلوه‌های بصری‌ای کشیده می‌شوند که در بازی‌هایی مانند Minecraft و Fortnite دیده می‌شوند.

رامی اسماعیل (Rami Ismail)، توسعه‌دهنده بازی و استودیوی Vlambeer، خاطرنشان می‌کند یکی از راه‌حل‌های مشکلات فعلی صنعت می‌تواند تمرکز بر بازی‌های کوتاه‌تر و با گرافیک پایین‌تر باشد. او همچنین معتقد است ورود گسترده هوش مصنوعی بدون درک کامل از نحوه کارکرد آن و می‌تواند مشکلات بیشتری ایجاد کند.

به نظر می‌رسد با توجه به روند فعلی، مشکلات زیادی در پروسه تولید بازی‌های AAA برای توسعه‌دهندگان وجود دارد و باید منتظر ماند و دید که آیا شاهد تغییراتی در این خصوص خواهیم بود بود یا خیر.

source

توسط elmikhabari.ir