اخیرا شایعه‌ها درباره تمایل کپکام برای ریمیک Devil May Cry قوت بیشتری گرفته‌اند؛ چراکه دنیل ساوت‌ورث، صداپیشه شخصیت ورجیل، به جزئیات جالبی از پروژه کاری اخیر خود اشاره کرده است. این صداپیشه تایید کرد که اخیرا کار خود در پروژه جدیدی را به اتمام رسانده و در آن نقش نسخه‌ای جوان از شخصیت ورجیل را ایفا کرده است.

دنیل ساوت‌ورث در پنل بیست و پنجمین سالگرد سری Devil May Cry در رویداد Power Morphicon حضور داشت و درباره پروژه کاری جدید خود به ارائه جزئیاتی پرداخت. باتوجه‌به ایفای نقش ورجیل جوان توسط این صداپیشه، او در یک پروژه مرتبط با سری Devil May Cry مشارکت داشته است که احتمالا ریمیک یکی از بازی‌های گذشته مجموعه خواهد بود. همچنین این صداپیشه، پروژه خود را یک بازی ویدیویی توصیف کرده است؛ بنابراین احتمال اشاره او به حضور در انیمه Devil May Cry نتفلیکس رد می‌شود.

با بررسی بازی‌های سری Devil May Cry می‌توان دریافت که ورجیل جوان در اولین نسخه سری و بازی Devil May Cry 3: Dante’s Awakening حضور پررنگی داشته است. دراین‌میان Devil May Cry 3 برای توسعه یک ریمیک مناسب‌تر به نظر می‌رسد؛ چراکه داستان آن قبل از وقایع بازی اول رخ می‌دهد و پرداختن به ریشه‌های داستانی سری احتمالا موردعلاقه طرفداران باشد.

source

توسط elmikhabari.ir