مواد لازم

  • 400 گرم گوشت گاو
  • 1 عدد پیاز
  • 1 عدد فلفل سبز
  • 1 عدد فلفل کاپیا
  • نصف فنجان روغن
  • 2 حبه سیر
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 1 فنجان آب
  • نمک و فلفل سیاه
  • 6-7 برگ لازانیا
  • پنیر چدار رنده شده (به میزان دلخواه)
  • جعفری

طرز تهیه

  1. آماده‌سازی مواد: پیاز و فلفل‌ها را به صورت نگینی خرد کنید. سیر را نیز ریز خرد کنید.
  2. تفت دادن مواد: در یک تابه، روغن را گرم کنید و پیاز و فلفل را در آن تفت دهید تا نرم شوند. سپس سیر را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
  3. اضافه کردن گوشت و رب: گوشت گاو را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.
  4. اضافه کردن آب و ادویه: آب، نمک و فلفل سیاه را به تابه اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.
  5. پخت لازانیا: برگ‌های لازانیا را از وسط نصف کنید و به مواد داخل تابه اضافه کنید. حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید لازانیا نرم شود. در صورت نیاز می‌توانید کمی آب بیشتر اضافه کنید.                 5848196524897584846
  6. اضافه کردن پنیر و جعفری: وقتی لازانیا نرم شد، آن را کمی هم بزنید و جعفری خرد شده و پنیر چدار رنده شده را به آن اضافه کنید. حرارت را ملایم کنید تا پنیر ذوب شود.
  7. سرو لازانیا: لازانیای شما آماده است! می‌توانید آن را در ظرف مورد نظر سرو کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.   

5848196524897584847

نکات

  • می‌توانید از هر نوع پنیری که دوست دارید در این لازانیا استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید مقدار مواد را با توجه به سلیقه خود تغییر دهید.
  • برای طعم بهتر می‌توانید از گوشت چرخ کرده به جای گوشت گاو استفاده کنید.
  • این لازانیا را می‌توانید به عنوان یک غذای کامل یا به عنوان پیش غذا سرو کنید.

امیدواریم از این دستور پخت لذت ببرید و بتوانید یک لازانیای خوشمزه و متفاوت را در خانه تهیه کنید. نوش جان!

 

source

توسط elmikhabari.ir