مواد لازم
- 400 گرم گوشت گاو
- 1 عدد پیاز
- 1 عدد فلفل سبز
- 1 عدد فلفل کاپیا
- نصف فنجان روغن
- 2 حبه سیر
- 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- 1 فنجان آب
- نمک و فلفل سیاه
- 6-7 برگ لازانیا
- پنیر چدار رنده شده (به میزان دلخواه)
- جعفری
طرز تهیه
- آمادهسازی مواد: پیاز و فلفلها را به صورت نگینی خرد کنید. سیر را نیز ریز خرد کنید.
- تفت دادن مواد: در یک تابه، روغن را گرم کنید و پیاز و فلفل را در آن تفت دهید تا نرم شوند. سپس سیر را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
- اضافه کردن گوشت و رب: گوشت گاو را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.
- اضافه کردن آب و ادویه: آب، نمک و فلفل سیاه را به تابه اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.
-
پخت لازانیا: برگهای لازانیا را از وسط نصف کنید و به مواد داخل تابه اضافه کنید. حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید لازانیا نرم شود. در صورت نیاز میتوانید کمی آب بیشتر اضافه کنید.
- اضافه کردن پنیر و جعفری: وقتی لازانیا نرم شد، آن را کمی هم بزنید و جعفری خرد شده و پنیر چدار رنده شده را به آن اضافه کنید. حرارت را ملایم کنید تا پنیر ذوب شود.
- سرو لازانیا: لازانیای شما آماده است! میتوانید آن را در ظرف مورد نظر سرو کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
نکات
- میتوانید از هر نوع پنیری که دوست دارید در این لازانیا استفاده کنید.
- در صورت تمایل میتوانید مقدار مواد را با توجه به سلیقه خود تغییر دهید.
- برای طعم بهتر میتوانید از گوشت چرخ کرده به جای گوشت گاو استفاده کنید.
- این لازانیا را میتوانید به عنوان یک غذای کامل یا به عنوان پیش غذا سرو کنید.
امیدواریم از این دستور پخت لذت ببرید و بتوانید یک لازانیای خوشمزه و متفاوت را در خانه تهیه کنید. نوش جان!
source