مواد لازم
-
مواد لازم برای تهیه مرغ
- نصف سینه مرغ
- پودر سیر 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
- پاپریکا ½ قاشق چایخوری
- روغن زیتون یا مایع 2 قاشق غذاخوری
- نمک به مقدار لازم
-
مواد لازم برای تهیه خمیر بنیه
- تخم مرغ 1 عدد
- دلستر با طعم دلخواه ½ لیوان
- آرد 1 لیوان
- پودر سیر 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
- نمک به مقدار لازم
-
مواد لازم برای تهیه سس تارتار
- سس مایونز (یا ماست) 5 قاشق غذاخوری
- خیار شور رنده شده 3 قاشق غذاخوری
- پیاز ریز خورد شده 2 قاشق غذاخوری
- سیر 1 حبه کوچک
- آب لیموترش 2 قاشق غذاخوری
- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
-
آمادهسازی مرغ
- سینه مرغ را به صورت نواری برش بزنید (سعی کنید طول قطعات بیشتر از 6 سانتیمتر نباشد).
- مرغهای خرد شده را با پودر سیر، فلفل سیاه، پاپریکا، روغن زیتون و نمک مخلوط کنید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهدار شوند.
-
تهیه خمیر بنیه
- در یک کاسه، تخم مرغ، دلستر، آرد، پودر سیر، فلفل سیاه، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
- خمیر آماده شده را به مدت 30 دقیقه در دمای آشپزخانه قرار دهید.
-
تهیه سس تارتار
- در یک کاسه، سس مایونز (یا ماست)، خیار شور رنده شده، پیاز ریز خورد شده، سیر (در صورت تمایل) و آب لیموترش را با هم مخلوط کنید.
- به مقدار لازم نمک اضافه کنید و سس را کنار بگذارید.
- در صورت عدم تمایل به استفاده از سیر، میتوانید از جعفری ریز خورد شده به جای آن استفاده کنید.
-
سرخ کردن مرغ
- قطعات مرغ مزهدار شده را به خمیر بنیه آغشته کنید.
- در یک تابه، روغن را به خوبی داغ کنید و قطعات مرغ آغشته به خمیر را در آن سرخ کنید.
- حرارت روغن باید بین متوسط و کم باشد تا مرغ به خوبی بپزد و از حالت آبکی خارج شود.
- پس از سرخ شدن، قطعات مرغ را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
نکات مهم
- برای تهیه سس تارتار، میتوانید به جای سس مایونز از ماست استفاده کنید.
- برای مزهدار کردن بهتر مرغ، میتوانید آن را به مدت بیشتری در یخچال قرار دهید.
- در هنگام سرخ کردن مرغ، حرارت روغن را کنترل کنید تا مرغ نسوزد و به خوبی پخته شود.
مرغ پفکی آماده است! این غذا را میتوانید به همراه سس تارتار و نان یا سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید. کودکان عاشق این غذا خواهند شد!
source