مواد لازم برای داخل شکم ماهی

  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر: ۳ حبه
  • سبزی: ۵۰ گرم (شامل جعفری، گشنیز، نعناع و شنبلیله)
  • زرشک: ۲ قاشق غذاخوری
  • گردو آسیاب شده: ۱۰۰ گرم
  • رب انار ترش: ۲ قاشق غذاخوری سرخالی
  • نمک، زردچوبه، فلفل قرمز: به مقدار لازم

ادویه‌های لازم برای طعم‌دار کردن ماهی

  • نمک
  • فلفل سیاه
  • زردچوبه
  • پاپریکا
  • پودر زنجبیل
  • پودر سیر

طرز تهیه

  1. فر (یا توستر) را روی حالت کانوکشن و دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد از یک ربع قبل گرم کنید.
  2. مواد داخل شکم ماهی را با هم مخلوط کنید.
  3. ادویه‌های طعم‌دار کردن ماهی را با هم مخلوط کنید و ماهی را به آن‌ها آغشته کنید.
  4. شکم ماهی را با مواد آماده‌شده پر کنید.
  5. ماهی را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا پخته شود.

نکات مهم

  • می‌توانید از هر نوع ماهی که دوست دارید برای این غذا استفاده کنید.
  • برای طعم بهتر، می‌توانید ماهی را از شب قبل مزه‌دار کنید.
  • برای جلوگیری از خشک شدن ماهی، می‌توانید در حین پخت، روی آن را با کمی روغن زیتون چرب کنید.

امیدواریم از این دستور پخت لذت ببرید و یک سبزی پلو با ماهی خوشمزه برای شب عید تهیه کنید.

 

source

توسط elmikhabari.ir