مواد لازم برای داخل شکم ماهی
- پیاز: ۱ عدد
- سیر: ۳ حبه
- سبزی: ۵۰ گرم (شامل جعفری، گشنیز، نعناع و شنبلیله)
- زرشک: ۲ قاشق غذاخوری
- گردو آسیاب شده: ۱۰۰ گرم
- رب انار ترش: ۲ قاشق غذاخوری سرخالی
- نمک، زردچوبه، فلفل قرمز: به مقدار لازم
ادویههای لازم برای طعمدار کردن ماهی
- نمک
- فلفل سیاه
- زردچوبه
- پاپریکا
- پودر زنجبیل
- پودر سیر
طرز تهیه
- فر (یا توستر) را روی حالت کانوکشن و دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد از یک ربع قبل گرم کنید.
- مواد داخل شکم ماهی را با هم مخلوط کنید.
- ادویههای طعمدار کردن ماهی را با هم مخلوط کنید و ماهی را به آنها آغشته کنید.
- شکم ماهی را با مواد آمادهشده پر کنید.
- ماهی را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا پخته شود.
نکات مهم
- میتوانید از هر نوع ماهی که دوست دارید برای این غذا استفاده کنید.
- برای طعم بهتر، میتوانید ماهی را از شب قبل مزهدار کنید.
- برای جلوگیری از خشک شدن ماهی، میتوانید در حین پخت، روی آن را با کمی روغن زیتون چرب کنید.
امیدواریم از این دستور پخت لذت ببرید و یک سبزی پلو با ماهی خوشمزه برای شب عید تهیه کنید.
source