مواد لازم برای تهیه خمیر
- آرد فانتزی یا نول: ۳۰۰ گرم
- آب: ۴۰ تا ۵۰ گرم
- شیر: ۱۰۰ گرم
- خمیر مایه فوری: ۶ گرم
- تخم مرغ: یک عدد
- کره: ۲۰ گرم
مواد لازم برای تهیه مواد میانی
- گردو خرد شده: یک استکان
- شکر قهوهای: دو تا سه قاشق غذاخوری
- گلاب: دو قاشق غذاخوری
- دارچین: یک قاشق غذاخوری
مراحل تهیه خمیر
- ابتدا مواد خمیر را داخل یک ظرف مناسب بریزید و به خوبی ورز دهید تا یک خمیر صاف و یکدست حاصل شود.
- خمیر آماده شده را به شکل یک چونه درآورید و در یک ظرف چرب شده قرار دهید. سپس، ظرف را در دمای محیط آشپزخانه به مدت یک ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
- پس از استراحت، پف خمیر را با دست بگیرید و آن را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید.
- هر قسمت از خمیر را به صورت دایرهای نازک باز کنید. اگر خمیر به راحتی باز نشد، اجازه دهید ده دقیقه دیگر استراحت کند.
- اکنون چهار دایره خمیری نازک در اختیار دارید. روی هر خمیر مقدار کمی کره بمالید و خمیرها را روی یکدیگر قرار دهید.
- روی آخرین خمیر را بپوشانید و اجازه دهید به مدت یک ربع استراحت کند.
- دوباره با استفاده از وردنه، خمیر را به شکل یک مربع بزرگ باز کنید.
تهیه و شکلدهی رولها
- مواد میانی (گردو خرد شده، شکر قهوهای، گلاب و دارچین) را به صورت یکنواخت روی سطح خمیر مربعی پخش کنید.
- خمیر را به آرامی و محکم رول کنید.
- رول به دست آمده را به قطعات دلخواه برش بزنید.
- برشهای رول را مطابق ویدیو کمی صاف و باز کنید و با فاصله مناسب روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، بچینید.
- اجازه دهید رولهای برش خورده برای مدت زمانی استراحت کنند تا حجم بگیرند.
مرحله نهایی و پخت
- پس از استراحت نهایی، روی رولها را با مخلوط یک عدد تخم مرغ کامل و یک قاشق غذاخوری شیر رومال کنید.
- فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه گرم کنید.
- سینی حاوی رولها را در طبقه وسط فر قرار دهید و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا روی آنها طلایی شود.
- برای پخت بهتر و یکنواخت، حتماً فن فر را روشن کنید و حرارت بالا و پایین فر را در طول زمان پخت فعال نگه دارید.
نوش جان! از طعم بینظیر رولهای دارچین و گردو خانگی خود در کنار یک فنجان چای یا قهوه لذت ببرید.
source