در این بازدید که با هدف بررسی پیشرفتهای فنی و اجرایی سامانه فواد برگزار شد، گزارشی از وضعیت جاری پروژه، عملکرد فنی سامانه و چشمانداز توسعه آن ارائه شد.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در جریان این بازدید، با اشاره به اهمیت راهاندازی سامانه فواد، این سامانه را ابزاری مؤثر در راستای بهبود عملکرد ادارات کشور توصیف کرد.
رفیعزاده تأکید کرد: سامانه فواد، با فراهم کردن امکان نظارت دقیق بر فرایندهای اداری، زمینهساز ارتقای بهرهوری و شفافیت در ساختارهای سازمانی میشود. این سامانه میتواند بهعنوان معیاری برای ارزیابی عملکرد کارکنان مورد استفاده قرار گیرد و نقش مؤثری در طراحی سیستمهای پاداش و جریمه ایفا کند.
در ادامه این بازدید، معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران در سخنانی با اشاره به اهمیت توسعه سامانههای هوشمند در بدنه دولت، سامانه فواد را گامی مؤثر در راستای تحقق دولت هوشمند و ارتقای کارآمدی نظام اداری کشور عنوان کرد.
صدر با بیان اینکه توسعه چنین زیرساختهایی نیازمند همکاری نزدیک بخش دولتی و خصوصی است، از تلاشهای ایرانسل در طراحی و پیادهسازی این سامانه قدردانی کرد و افزود: تجربه موفق ایرانسل در حوزههای فناورانه و دیجیتال، الگویی ارزشمند برای مشارکت فعال اپراتورها در پروژههای ملی به شمار میرود.
معاون توسعه شبکه ملی اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، با تأکید بر اهمیت طرحهای فناورانه و ارتقاء شبکه ملی اطلاعات، گفت: پیادهسازی سامانه فواد نمونهای از تلاش برای طراحی خدمات دیجیتال مبتنی بر نیازهای واقعی دستگاههای اجرایی کشور است که در چارچوب الزامات شبکه ملی اطلاعات نیز قابل توسعه و بهرهبرداری است.
وی با اشاره به ظرفیتهای فنی ایرانسل، افزود: همافزایی میان نهادهای اجرایی و اپراتورهای توانمندی مانند ایرانسل، زمینهساز گسترش خدمات بومی و پایدار در مسیر تحقق حکمرانی هوشمند خواهد بود.
در جریان این بازدید، مدیرعامل ایرانسل، با اشاره به جایگاه ایرانسل به عنوان نخستین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، بر نقش این اپراتور در تحقق دولت الکترونیک و تحول دیجیتال در کشور، تأکید کرد.
رفیعی افزود: ایرانسل همواره آماده است با تکیه بر توان تخصصی و زیرساختهای فناورانه خود، در مسیر توسعه ابزارهای نوین الکترونیکی و دیجیتال، در خدمت دولت و مردم قرار گیرد و گامهای مؤثری در آینده همکاریها بردارد.
اجرای پروژه «سامانه فوریتهای اداری (فواد)» در پی امضای تفاهمنامهای در بهمنماه ۱۴۰۳، بین ایرانسل و سازمان امور اداری و استخدامی کشور آغاز شده و هدف آن، ایجاد بستری برای رسیدگی سریع و مؤثر به مسائل اداری در نهادهای دولتی و حاکمیتی است.
شبکه ارتباطات یکپارچه ایرانسل (شایا) که به عنوان بازوی اجرایی ایرانسل در حوزه تجاریسازی فرایندها و ظرفیتهای دیجیتال، مسئولیت اجراییسازی سامانه فواد را برعهده دارد، در حوزههای كاری متفاوت و بالقوهای فعالیت میکند.
ارائه خدمات رسمی شایا به دیگر سازمانها و بنگاههای اقتصادی در قالب خدمات برونسپاری، از حدود دو سال پیش، با تمركز بر محصول CCaaS یا Call Center as a Service، شامل خدماتی از قبیل مركز تماس ورودی، خدمات تماس خروجی، پشتیبانی گفتوگوی بر خط و پشتیبانی شبكههای اجتماعی، آغاز شد و در این مدت، علاوه بر ارائه محصولات ذكر شده و با هدف توسعه سبد محصولات قابل ارائه، خدماتی از جمله توسعه نرمافزار، به سبد محصولات شایا اضافه شده است.
source