هر کدام از استان‌های ایران عزیز ما دارای غذاهای سنتی متنوعی هستند؛ در این میان آشپزی ایرانی بر غذاهای قفازی، آسیای مرکزی و مدیترانه ای و حتی عربی تاثیر بسیار زیادی گذاشته است. با این حال برخی از غذاهای ایرانی از نظر خارجی ها خوشمزه‌تر و جذاب‌تر است. با ما همراه باشید تا این غذاها را به شما معرفی کنیم.

بهترین غذاهای ایرانی از دید توریست های خارجی را بشناسید

  • خورشت قورمه سبزی
  • خورشت قیمه سیب زمینی
  • ته چین مرغ
  • زرشک پلو
  • خورشت فسنجان
  • کباب کوبیده / جوجه کباب

خورشت قورمه سبزی

کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که عاشق خورشت قورمه سبزی نباشد، سال ۲۰۲۲ وبسایت tasteatlas خورشت قورمه سبزی را در جایگاه ۸ از ۱۰ از دیدگاه مخاطبان خود قرار داد. این غذا اصالتا مربوط به استان گیلان است. معمولا این غذا را با پیاز و سالاد شیرازی برای گردشگران سرو می‌کنند که واقعا انتخابی بی نظیر است.

خورشت قیمه سیب زمینی

قیمه سیب زمینی که در ایامی مانند محرم به عنوان یکی از مهمترین غذاها شناخته می‌شود برای توریست ها هم جذابیت زیادی دارد. قیمه انواع بسیار زیادی دارند اما قیمه سیب زمینی از آن دسته غذاهای روزمره‌ای که در بسیاری از رستوران‌ها و هتل‌ها برای گردشگران خارجی سرو می‌شود.

ته چین مرغ

ته چین هم دقیقا مانند قیمه انواع مختلفی دارد با این حال در بسیاری از رستوران‌ها و هتل‌ها ته چین مرغ سرو می‌شود. شاید به توان گفت این غذا در کنار ته دیگ یکی از خوش خوراک‌ترین غذاها برای توریست ها بوده است. عطر و طعم زعفران ایرانی در تهیه و پخت این غذا آن را تبدیل به یکی از ۳ غذای خوشمزه از دید مسافران خارجی کرده است.

زرشک پلو با مرغ

زرک و زعفران ایرانی به عنوان یکی از سوغاتی‌های محبوب نزد خارجی‌هاست. معمولا آشنا شدن این افراد هم با این دو ماده غذایی بعد از میل کردن زرشک پلو با مرغ بوده است. این غذا در رستوران ها و هتل‌ها به صورت روزانه سرو می‌شود.

خورشت فسنجان

شاید برایتان جالب باشد که بدانید بسیاری از مسافران و گردشگران خارجی که من دیده ام این غذا را بدون برنج هم می‌خورند! هرچند اصل این غذا مانند سایر خورشت ها با برنج سرو می‌شود اما این غذا به صورت خالی هم نزد مسافران خارجی محبوبیت دارد. هرچند شاید در نگاه اول ظاهر غذا خیلی باب میل آن‌ها نباشد.

کباب کوبیده و جوجه کباب

کلا فردی را در کره زمین نمی‌توان پیدا کرد که عاشق انواع کباب نباشد. دو کباب محبوب ایرانی جوجه و کوبیده هم نزد مسافران بسیار جذاب است. البته این غذا معمولا به عنوان اولین مورد به گردشگران پیشنهاد می‌شود که جا دارد تورلیدرها سایر غذاهای ایرانی را به آن‌ها پیشنهاد دهند. زیرا واقعا ایران ما دارای دستورهای آشپزی بسیار متنوع و خوشمزه ای است.

شاید برایتان جالب باشد که در میان خطوط فارسی پیدا شده، بسیاری از دستورهای آشپزی از دوره ساسانیان را می‌توان پیدا کرد که این مساله اصالت این موضوع را در فرهنگ ایران نشان می‌دهد.

منبع: cookingwithsamira

source

توسط elmikhabari.ir