افشین، با حضور در پاویون اختصاصی شرکتهای دانشبنیان واقع در سالن خلیجفارس این نمایشگاه و سالن ۳۷A، ضمن بازدید از توانمندیها و دستاوردهای این شرکتها، بر ضرورت بررسی و احصا نیازهای فعالان دانشبنیان برای ورود به بازارهای منطقهای و بینالمللی تاکید کرد.
در این پاویون، ۱۰ شرکت دانشبنیان توانمند صادراتی، محصولات فناورانه و خدمات نوآورانه خود را به هیاتهای تجاری خارجی معرفی میکنند.
«اهمیت توسعه همکاریهای بینالمللی» و «تسهیل مسیر صادرات محصولات دانشبنیان» موضوعاتی بود که افشین در خلال بازدید و گفت و گو با فعالان زیستبوم علم و فناوری دنبال میکرد.
این مقام مسوول در این بازدیدها، ضمن ارزیابی مثبت از کیفیت و تنوع محصولات ارائهشده، بر نقش برجسته شرکتهای دانشبنیان در توسعه صادرات غیرنفتی و ارتقاء جایگاه اقتصاد دانشبنیان کشور در عرصه بینالمللی تأکید کرد.
وی، حضور فعال این شرکتها در نمایشگاههای بینالمللی را گامی مؤثر در راستای تحقق دیپلماسی فناوری و توسعه بازارهای هدف صادراتی دانست.
نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۵ بهعنوان یکی از بزرگترین رویدادهای تجاری و صادراتی کشور، محلی برای معرفی توانمندیهای تولیدی و فناوری ایران به بازارهای بینالمللی است. حضور چندین هیات تجاری از کشورهای مختلف در این نمایشگاه، فرصتی کمنظیر برای شرکتهای دانشبنیان ایرانی فراهم کرده است تا با ارائه نوآوریهای خود، تعاملات اقتصادی فرامرزی را گسترش دهند.
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری نیز با حمایت از برگزاری نشستهای تخصصی، جلسات B۲B و تعامل هدفمند شرکتهای دانشبنیان با هیاتهای تجاری متناظر، نقش مؤثری در تسهیل فرآیند صادرات محصولات فناورانه ایفا کرده است.
گفتنی است، هفتمین نمایشگاه توانمندیهای صادراتی ایران با حضور بیش از ۸۰۰ شرکت و ۲۰۰۰ تاجر خارجی، از ۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ در محل دائمینمایشگاههای بینالمللی تهران آغاز شده و تا ۱۲ اردیبهشتماه، از ساعت ۸ الی ۱۶ میزبان علاقمندان است.
source