مواد لازم
- تخممرغ: 1 عدد کوچک
- ماست سفت: نصف لیوان
- آرد: 2 لیوان
- بکینگپودر: 1 قاشق چایخوری پر
طرز تهیه
- مخلوط کردن مواد اولیه: در یک کاسه، تخممرغ و ماست را با قاشق مخلوط کنید تا یکدست شوند.
- افزودن آرد و بکینگپودر: بکینگپودر و آرد را به مخلوط تخممرغ و ماست اضافه کنید.
- ورز دادن خمیر: مواد را با دست ورز دهید تا خمیری نرم و لطیف به دست آید. (این خمیر نیازی به استراحت ندارد.)
- شکل دادن به نانها: از خمیر، گلولههای کوچک بردارید و با وردنه آنها را باز کنید. سپس با استفاده از یک لیوان، به خمیرها شکل دایرهای بدهید. (دقت کنید که خمیر را نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم باز کنید. اگر خمیر نازک باشد، نانها ترد میشوند و اگر ضخیم باشد، بافت خمیری خواهند داشت.)
- سرخ کردن نانها: روغن را در یک تابه گود داغ کنید. نانهای شکل داده شده را در روغن داغ و شناور سرخ کنید. در حین سرخ شدن، با قاشق روی نانها روغن بریزید تا به طور یکنواخت طلایی شوند.
نکات مهم
- مراقب باشید نانها بیش از حد سرخ نشوند، زیرا در این صورت سفت و شکننده خواهند شد.
- با این مقدار مواد اولیه، حدود 15 عدد نان پفکی تهیه میشود.
- اگر تمایل به تهیه تعداد بیشتری نان دارید، مقدار مواد را دو برابر کنید. در این صورت، از یک عدد تخممرغ درشت استفاده کنید.
امیدواریم از تهیه و میل کردن این نان پفکی خوشمزه لذت ببرید!
source