این سامانه با حضور ایرانسل به عنوان مجری طرح و کارفرمایی سازمان اداری و استخدامی کشور و وزارت ارتباطات و فناوریاطلاعات به بهرهبرداری رسیده است.
معاون رئیسجمهوری و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به اهداف این سازمان در راهاندازی این سامانه گفت: ما چهار هدف را با اجرای این سامانه دنبال میکنیم. نخستین هدف، نظارت همگانی مردم و نحوه ارائه خدمات به آنها و کسب رضایتمندی به آنها است که برای ما اهمیت بالایی دارد. هدف دوم، حل فوری مسائل با نظام اداری است.
معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران، طی سخنانی در این رویداد، با بیان اینکه هدف ما کسب رضایت مردم است و بر همین اساس، این تفاهم سه جانبه در مسیر رسیدن به دولت هوشمند ایجاد شد، گفت: حضور ایرانسل به عنوان ضلع سوم با توجه به زیرساختهای مناسب، انتخاب شایستهای بود. حکمرانی داده، شفافیت و ارائه خدمات به مردم، موضوعاتی است که بارها درباره آن صحبت شده اما نهایتأ به سرانجام نرسیده است. امیدواریم حرکت در این مسیر با حضور ایرانسل، نقطه آغاز بسیار خوبی باشد و برکاتش را ببینیم.
رئیس مرکز بازرسی، نظارت بر خدمات عمومی و فوریتهای اداری سازمان اداری و استخدامی کشور نیز با تأکید بر اینکه با شروع و بهرهبرداری از سامانه فواد ۱۲۸، برگ جدیدی از نظام اداری گشوده شده است، بیان کرد: در برنامههای آتی، استانهای دیگر علاوه بر قزوین نیز به این طرح ملی اضافه میشوند. ما در اجرای این سامانه، تجربه بسیار خوبی با ایرانسل داشتیم؛ لذا پیشنهاد میکنیم با توجه به زیرساختهای مناسب ایرانسل، در اجرای پروژههایی مانند پیادهسازی دولت الکترونیک، اجرای سیاستهای دیجیتال، توسعه ارتباطی مناطق محروم و کاهش شکاف دیجیتال، از ظرفیتهای این شرکت بهره ببرند.
مدیرعامل ایرانسل: فواد ۱۲۸ ابزار کنترل کیفیت دولت هوشمند است
مدیرعامل ایرانسل با اشاره به اینکه سر ریز فناوریها و دانش و تجربهای که در این شرکت ایجاد میشود و توسعه پیدا میکند، در سطح کشور به انواع مختلف ارائه و عرضه میشود، گفت: مجموعه ارتباط با مشتریان ایرانسل، روزانه پشتیبان و پاسخگوی نزدیک به ۷۰میلیون مشترک است. این ظرفیت ایجاد شده است و ما آن را در قالب اجرای طرح فواد ۱۲۸ در خدمت دولت قرار دادهایم.
مدیر تحلیل کسب و کار شایا ایرانسل نیز در این مراسم، با اشاره به استراتژی ایرانسل در توسعه زیرساخت ارتباطی و محصولات و خدمات دیجیتال در کشور، توضیحاتی درباره دستاوردهای بخش ارتباط با مشتریان، گواهینامهها، تحول دیجیتال در این بخش، مهمترین اهداف و دستاوردهای شبکه ارتباطی یکپارچه ایرانسل (شایا) و جنبههای مختلف آمادگی شایا برای توسعه سامانه فواد ۱۲۸ را ارائه داد.
در جریان این مراسم، ارتباط زنده تصویری با استاندار قزوین برقرار شد. نوذری در این ارتباط طی سخنانی بیان کرد: در اجرای طرح فواد ۱۲۸، رضایتمندی مردم اساس کار است. اجرای این پروژه، در جلسات شورای اداری تمام شهرستانها پیگیری شده و استان قزوین آمادگی دارد تا این طرح را با قدرت هرچه تمام تر آغاز کند.
اجرای پروژه «سامانه فوریتهای اداری (فواد ۱۲۸)» در پی امضای تفاهمنامهای در بهمنماه ۱۴۰۳، بین ایرانسل و سازمان امور اداری و استخدامی کشور آغاز شده و هدف آن، ایجاد بستری برای رسیدگی سریع و مؤثر به مسائل اداری در نهادهای دولتی و حاکمیتی است.
شبکه ارتباطات یکپارچه ایرانسل (شایا) که به عنوان بازوی اجرایی ایرانسل در حوزه تجاریسازی فرایندها و ظرفیتهای دیجیتال، مسئولیت اجراییسازی سامانه فواد ۱۲۸ را برعهده دارد، در حوزههای كاری متفاوت و بالقوهای فعالیت میکند.
ارائه خدمات رسمی شایا به دیگر سازمانها و بنگاههای اقتصادی در قالب خدمات برونسپاری، از حدود دو سال پیش، با تمركز بر محصول CCaaS یا Call Center as a Service، شامل خدماتی از قبیل مركز تماس ورودی، خدمات تماس خروجی، پشتیبانی گفتوگوی بر خط و پشتیبانی شبكههای اجتماعی، آغاز شد و در این مدت، علاوه بر ارائه محصولات ذكر شده و با هدف توسعه سبد محصولات قابل ارائه، خدماتی از جمله توسعه نرمافزار، به سبد محصولات شایا، اضافه شده است.
مرجع : ایرانسل
source