بدون شک گیمرهای حرفه‌ای، در کنار استفاده از رایانه‌های شخصی قدرتمند یا لپ تاپ‌های گیمینگ بالارده، به تجهیزات جانبی باکیفیت و حرفه‌ای مانند موس، کیبورد گیمینگ، به هدست‌های مخصوص بازی نیز اهمیت زیادی می‌دهند. استفاده از یک منبع خروجی صدا با کیفیت می‌تواند تاثیر بسیار زیادی بر روی بازی شما داشته باشد. در این مقاله از ویجیاتو قصد داریم تا به شما بهترین هندزفری گیمینگ را معرفی کنیم.

همچنین شما می‌توانید مقاله مرتبط با بهترین هدفون های گیمینگ سیمی از ویجیاتو را نیز بخوانید. همچنین اگر به دنبال لیستی جامع از راهنمای خرید هدفون می‌گردید، مقاله هدست گیمینگ بلوتوثی و بهترین هندزفری گیمینگ بلوتوثی را نیز در ویجیاتو بخوانید.


راهنمای خرید بهترین هندزفری گیمینگ

هندزفری ریزر مدل Hammerhead True Wireless X

کمپانی ریزر (Razer) یکی از پیشگامان و پرطرفدارترین برندهای ساخت تجهیزات جانبی گیمینگ است. بدون شک محصولات این کمپانی از کیفیت بسیار بالایی بهره می‌برند و جزو بهترین‌ها در میان هم‌رده‌های خود هستند. محصول Hammerhead True Wireless X از ریزر نیز یکی از بهترین هندزفری‌های گیمینگ به شمار می‌رود.

هندزفری بلوتوثی ریزر مدل Hammerhead True Wireless X

این محصول که بهترین هندزفری گیمینگ بی سیم در رده‌ی اقتصادی است، با قیمت حدودا ۴.۴ میلیون تومانی یک هندزفری با کیفیت و زیبا محسوب می‌شود. کیفیت ساخت این محصول مانند دیگر محصولات بالا است و به شما حس یک محصول بالارده را می‌دهد.

شما می‌توانید با یک بار شارژ کردن کیس هندزفری، تا ۲۴ ساعت از آن استفاده کنید. طرحی گیمینگ و لوگوی ریزر با نورپردازی، از زیبایی‌های این محصول است. یکی از نقاط ضعف این هنذفری، طراحی آن است که برای همه افراد مناسب نیست، مخصوصا کسانی که عادت به استفاده از سر‌های سیلیکونی هستند. البته با اینکه این هندزفری قابلیت حذف نویز ندارد، گیم مود بر روی آن به خوبی کار می‌کند و عملکرد آن را نسبت به دیگر محصولات، متفاوت می‌کند.

مدل: Razer Hammerhead True Wireless X
ورژن بلوتوث: بلوتوث ۵.۲
برد انتقال / طول سیم: حدود ۱۰ متر
فرکانس پاسخگویی هدفون/میکروفن: ۲۰ تا ۲۰۰۰۰ هرتز/۱۰۰ تا ۱۰۰۰ هرتز
فناوری حذف نویز: ندارد
اتصال: USB Type-C
مقاومت در برابر رطوبت: ندارد
قیمت: حدود ۴,۴۰۰,۰۰۰ تومان

هندزفری گیمینگ جی بی ال مدل QUANTUM 50

شرکت جی بی ال (JBL) یکی از معروف‌ترین و بزرگ‌ترین تولید کنندگان محصولات صوتی در جهان است. این شرکت به دلیل تولید محصولات بسیار با کیفیت خود با تنوع بالا در کنار قیمت‌های مناسب، به یکی از محبو‌ب‌ترین برند‌ها در زمینه تولید محصولات صوتی تبدیل شده است. هندزفری QUANTUM 50، یکی بهترین هندزفری‌های گیمینگ در بازار است.

هندزفری گیمینگ جی بی ال مدل QUANTUM 50

درایورهای صوتی این هندزفری به طراحی خوده جی بی ال انجام شده است و می‌تواند به خوبی صدا‌های مختلف را در زمان بازی، تفکیک کند. شما همچنین می‌توانید با استفاده از دکمه‌ها کنترلی که برای این هندزفری طراحی شده است، به راحتی می‌توانید میکروفن را ببندید و یا صدا را کم و زیاد کنید. همچنین یک دکمه چند کاره نیز دارد.

میکروفن این هندزفری QUANTUM 50 کیفیت مناسبی دارد و شما می‌توانید با کمترین نویز، صدای خود را گوش دوستانتان برسانید. طراحی و وزن پایین این هندزفری، به همراه سیم کنفی آن، از ویژگی‌های مثبت این هندزفری است. هرچقدر عملکرد گیمینگ این هندزفری مناسب است، در پخش موسیقی، حرف زیادی برای گفتن ندارد.

مدل: JBL QUANTUM 50
ورژن بلوتوث: ندارد
برد انتقال / طول سیم: ۱۲۷ سانتی متر
فرکانس پاسخگویی هدفون/میکروفن: ۲۰ تا ۲۰۰۰۰ هرتز/۱۰۰ تا ۱۰۰۰ هرتز
فناوری حذف نویز: ندارد
اتصال: جک ۳.۵ میلی متری
مقاومت در برابر رطوبت: دارد
قیمت: حدود ۲,۰۰۰,۰۰۰ تومان

هندزفری گیمینگ سیمی SteelSeries مدل TUSQ

برند استیل‌سریز (SteelSeries) عمدتا به واسطه تولید محصولات مختلف مانند کیبورد، موس و هدست شناخته می‌شود. هندزفری گیمینگ سیمی SteelSeries مدل TUSQ هم از این قاعده پیروی کرده و یکی از حرفه‌ای‌ترین هندزفری‌های گیمینگ موجود در بازار است.

هندزفری گیمینگ سیمی SteelSeries مدل TUSQ

میکروفون دوگانه این هندزفری یکی از نقاط‌ قوت این هندزفری محسوب می‌شود زیرا با استفاده از میکروفون دوم می‌توانید میزان نویز را به حداقل و شفافیت را به حداکثر برسانید. لازم‌ به‌ ذکر است که این میکروفون قابلیت جدا شدن از هندزفری را هم دارد که می‌توانید در زمانی که بازی نمی‌کنید، از میکروفن داخلی آن استفاده کنید.

این هندزفری به‌موجب طراحی بسیار زیبا و ارگونومیک خود بدون آنکه ذره‌ای مزاحمت ایجاد کند می‌تواند به‌خوبی در هر گوشی قرار بگیرد و به راحتی هم خارج نشود. استفاده از TPE در ساخت کابل این هندزفری موجب‌ شده تا این محصول کابل بسیار باکیفیتی داشته‌باشد و در مقابل شرایط مختلف مقاومت خوبی از خود نشان‌دهد. کیفیت صدای این هندزفری هم بسیار مناسب است و شما می‌توانید به راحتی در بازی‌های مختلف، صدا پای دشمنان را بشنوید.

مدل: StellSeries TUSQ
ورژن بلوتوث: ندارد
برد انتقال / طول سیم: ۱۲۰ سانتی متر
فرکانس پاسخگویی هدفون/میکروفن: ۲۰ تا ۲۰۰۰۰ هرتز/۱۰۰ تا ۱۰۰۰ هرتز
فناوری حذف نویز: دارد
اتصال: جک ۳.۵ میلی متری
مقاومت در برابر رطوبت: ندارد
قیمت: حدود ۵,۰۰۰,۰۰۰ تومان

هندزفری گیمینگ لاجیتک مدل G333

لاجیتک (Logitech)، از جمله برند‌هایی است که اکثر گیمرها با نام آن آشنایی دارند. این برند محصولات بسیار مختلفی را برای گیمر‌ها تولید می‌کند که از کیفیت بسیار بالا و خوبی برخوردار هستند. یکی از محصولات این برند، هندزفری سیمی G333 است که برای همه گیمرها در هر پلتفرمی یک انتخاب مناسب است.

هندزفری گیمینگ لاجیتک مدل G333

این هندزفری از دو درایور ۵.۸ میلی متر و ۹.۲ میلی متری برای هر گوشی تشکیل شده است. میکروفن آن نیز بسیار عملکرد خوبی دارد و می‌تواند مکالمات مختلف، صدای شما را به بهترین شکل ممکن منتقل کند. یکی از مزیت‌هایی که این هندزفری دارد، تبدیل Type-C و امکان اتصال آن به تمام دستگاه‌ها است. به همین دلیل شما می‌توانید به راحتی از این هدست بر روی هر دستگاهی، حتی تبلت و گوشی استفاده کنید.

طراحی و رنگ‌های بسیار زیبای G333، حس گیمینگ بودن آن را دو چندان می‌کند. به دلیل سر سیلیکونی این هندزفری، شما می‌توانید از آن به راحتی در هر شرایطی استفاده کنید، بدون اینکه نگران باشید که ممکن است از گوش شما خارج شود.

مدل: Logitech G333
ورژن بلوتوث: ندارد
برد انتقال / طول سیم: ۱۲۰ سانتی متر
فرکانس پاسخگویی هدفون/میکروفن: ۲۰ تا ۲۰۰۰۰ هرتز/۱۰۰ تا ۱۰۰۰ هرتز
فناوری حذف نویز: ندارد
اتصال: جک ۳.۵ میلی متری، درگاه Type-C
مقاومت در برابر رطوبت: دارد
قیمت: حدود ۵,۸۵۰,۰۰۰ تومان

هندزفری ریزر مدل HAMMERHEAD TRUE WIRELESS PRO

کمپانی‌های سازنده تجهیزات گیمینگ هنگام معرفی برخی از مدل‌ها سعی می‌کنند با استفاده از بهترین کانفیگ‌ها نظر کاربران ویژه‌ای که نیاز به محصولی خاص و حرفه‌ای دارند را جلب کنند. این هدست‌ها عموما قیمت بسیار بالایی داشته اما ویژگی‌های بسیار خوبی را نیز با خود به همراه دارند. هندزفری گیمینگ HAMMERHEAD TRUE WIRELESS PRO یکی از همین محصولات است.

هندزفری بلوتوثی ریزر مدل HAMMERHEAD TRUE WIRELESS PRO

با قیمت حدودا ۱۲ میلیون تومان این محصول یک هندزفری بلوتوثی گران‌ قیمت به حساب می‌آید. کیفیت ساخت این هندزفری بسیار بالا است و ارگونومی بسیار خوب آن باعث شده تا به سادگی بتوانید از آن استفاده کنید. فرکانس پاسخ‌دهی این هندزفری بین ۲۰ تا ۲۰ کیلو هرتز است و امپدانس ۱۶ اهمی دارد.

این هندزفری بلوتوثی ۴ ساعت شما را همراهی خواهد کرد که با استفاده از کیس این مقدار به ۱۲ ساعت می‌رسد. درایورهای این محصول ۱۰ میلی‌متری هستند و صدایی بسیار بلند، واضح و شفاف را به گوش شما می‌رسانند. تاخیر بسیار پایین این محصول باعث می‌شود تا برای گیمینگ یک گزینه عالی محسوب شود. از دیگر ویژگی‌های این محصول می‌توان به نویز کنسلینگ و پشتیبانی از THX نیز اشاره کرد.

مدل: Razer HAMMERHEAD TRUE WIRELESS PRO
ورژن بلوتوث: ۵.۱
برد انتقال / طول سیم: تا ۱۰ متر
فرکانس پاسخگویی هدفون/میکروفن: ۲۰ تا ۲۰۰۰۰ هرتز/۱۰۰ تا ۱۰۰۰ هرتز
فناوری حذف نویز: دارد
اتصال: درگاه Type-C
مقاومت در برابر رطوبت: دارد
قیمت: حدود ۱۲,۰۰۰,۰۰۰ تومان

یک هندزفری مناسب برای گیمینگ چه ویژگی‌هایی دارد؟

بازی‌ها، همواره سعی می‌کنند تا بهترین حس و تجربه را در اختیار شما قرار دهند. اما تجربه‌ی کامل و عمیق این جهان، زمانی میسر می‌شود که صداها با وضوح و کیفیت بالا به گوش شما برسند. فرض کنید در تجربه‌ی یک بازی ترسناک، افکت‌های صوتی برای ایجاد ترس، به‌درستی پخش نمی‌شوند. یا در بازی شوتر، نتوانید صدای پای دشمن را با دقت تشخیص دهید. در چنین شرایطی، داشتن یک هندزفری گیمینگ حرفه‌ای، یک مزیت رقابتی برای شما است.

هندزفری‌های گیمینگ نه تنها طراحی ارگونومیک و مناسبی برای استفاده‌ی طولانی‌مدت دارند، بلکه از ویژگی‌های اختصاصی نیز برخوردار هستند که آن‌ها را برای استفاده در بازی‌های ویدیویی متمایز می‌کند. این ویژگی‌ها به شما کمک می‌کنند تا تمام جزئیات صدا را با دقت بشنوید و در برابر حریفان، واکنش سریع‌تری نشان دهید.

ویژگی‌های هندزفری مناسب گیمینگ

کیفیت صدا

یکی از مهم‌ترین فاکتورها در انتخاب هندزفری گیمینگ، کیفیت صدا است. هندزفری‌های مخصوص بازی معمولاً از درایورهای پیشرفته‌تری بهره می‌برند که توانایی تولید صدایی شفاف، دقیق و با بیس کنترل‌شده را دارند. همچنین، قابلیت تفکیک صدا در آنها باعث می‌شود گیمر‌ها دشمنان را به خوبی تشخیص دهند.

اتصال

نوع اتصال نیز نقش مهمی در تجربه‌ی کاربر دارد. انتخاب بین هندزفری سیمی یا بی‌سیم، کاملاً به نیاز و سلیقه‌ی کاربر بستگی دارد. هندزفری‌های سیمی از آن‌جایی که نیاز به شارژ ندارند، گزینه‌ای ایده‌آل برای بازی کردن طولانی مدت هستند. در مقابل، مدل‌های بی‌سیم آزادی عمل بیشتری ارائه می‌دهند و برای کسانی که از شلوغی سیم‌ها بیزارند، انتخابی جذاب محسوب می‌شوند.

میزان تاخیر

عامل مهم دیگر، میزان تأخیر یا Latency است. در بازی‌های سریع و رقابتی، تاخیر شما در انجام و یا فهمیدن یک رویداد در بازی، بسیار مهم است. حتی کسری از ثانیه تأخیر میان تصویر و صدا می‌تواند نتیجه بازی را به کلی دست خوش تغییر کند. به همین دلیل، انتخاب یک هندزفری مناسب که میزان تاخیر کمی هم داشته باشد. هندزفری‌های با سیم تاخیر کمی دارند، اما با فناوری‌های امروزی، میزان تاخیر در هندزفری‌های بی سیم نیز بسیار کاهش پیدا کرده است.

هندزفری گیمینگ با سیم

کدک صدا

در نهایت، کدک صوتی به کار رفته در هندزفری نیز بر کیفیت صدا تأثیر مستقیم دارد. کدک‌هایی مانند AAC و aptX با فشرده‌سازی هوشمند و انتقال سریع داده‌های صوتی، تجربه‌ی شنیداری فوق‌العاده‌ای فراهم می‌کنند. این کدک‌ها، به‌ویژه در مدل‌های بی‌سیم، کیفیت صدای به‌مراتب بالاتری را نسبت به مدل‌های معمولی ارائه می‌دهند.

شارژدهی

یکی از نکات مهمی که باید در خرید هندزفری‌های گیمینگ به آن توجه داشته باشید، میزان شارژدهی هندزفری است. شما باید در نظر داشته باشید که با هر بار شارژ شدن هندزفری، چند ساعت می‌توانید از آن استفاده کنید. همچنین باید به تعداد دفعاتی که کیس شارژ هندزفری می‌تواند آن را شارژ کند نیز دقت کنید تا در هنگام بازی، با مشکل کمبود شارژ مواجه نشوید.


راهنمای خرید هندزفری گیمینگ

انتخاب و خرید یک هندزفری با کیفیت و مناسب گیمینگ با توجه به تنوع بسیار بالا و امکانات گسترده می‌تواند دشوار باشد. به خصوص که قیمت این محصولات در بازار با نوسان بسیار زیادی همراه است. در این مقاله سعی کردیم تا بهترین گزینه‌های موجود در بازار را به شما معرفی کنیم تا انتخاب برای شما ساده‌تر شود. شما می‌توانید برای اطلاعات بیشتر،ِ به مقاله «راهنمای خرید بهترین هدست گیمینگ» از ویجیاتو سر بزنید.

بهترین هندزفری مناسب بازی کردن، کیفیت ساخت بالا و وزن سبکی دارد. این محصول صدا و میکروفن با کیفیتی داشته و از جدیدترن ورژن بلوتوث و تاخیر بسیار پایین بهره می‌برد.

امروزه کمپانی‌ها با استفاده از تکنولوژی‌های بسیار پیشرفته هندزفری وایرلس با حداقل تاخیر را تولید کرده‌اند. اما نیاز به شارژ باعث می‌شود بعضی از کاربران به سراغ نمونه‌های سیمی بروند.

بهترین برندهای هدست گیمینگ که در بازار ایران نیز در دسترس هستند را می‌توان از سونی (Sony)، جی‌بی‌ال (JBL)، ریزر (Razer)، لاجیتک (Logitech) و آدیو تکنیکا (Audio technica) تهیه کرد.

source

توسط elmikhabari.ir