28 خرداد 1404 ساعت 12:22

گروه هکری گنجشک درنده، مسئولیت حملات هکری و سرقت از کیف پول گرم صرافی نوبیتکس را پذیرفت. آیا خطری کاربران را تهدید می‌کند؟

متاسفانه در شرایط فعلی کشور و تجاوز رژیم صهیونیستی به مناطق مختلفی از ایران، گروه‌های هکری کلاه سیاه از فرصت پیش آمده در حال سوء استفاده بوده و در تازه‌ترین اقدام خود، صرافی نوبیتکس را هدف حملات هکری خود قرار داده‌اند. کاربران نوبیتکس پس از دریافت پیامی از سرشماره این صرافی مبنی بر هک شدن حساب‌ها توسط گروه «گنجشک درنده»، ابراز نگرانی کرده‌اند.

هک کیف پول گرم صرافی نوبیتکس

هک کیف پول گرم صرافی نوبیتکس

براساس اعلام بعضی از منابع، تا این لحظه بیش از 49 میلیون دلار از کیف پول گرم این صرافی دزدیده شده که رقم هنگفتی است. آدرس کیف پول مقصد پس از بررسی‌های به عمل آمده، اشاره به هدف هکرها داشته است. شوربختانه گروه گنجشک درنده همچنان در حال خالی کردن حساب کاربران است و به نظر می‌رسد این وضعیت ادامه دار باشد.

با عنایت به داده‌های درون زنجیره‌ای از پایش کیف پول‌های مرتبط با صرافی نوبیتکس، در 24 ساعت گذشته موجودی کل دارایی‌های دیجیتال این صرافی با کاهش ناگهانی و شدید (بیش از 95 درصد) مواجه شده است. همچنین دیگر شواهد نشان می‌دهد که موجودی کیف پول‌ها از 1.8 میلیارد دلار به پایین‌تر از 100 میلیون دلار رسیده است. نوبیتکس در اطلاعیه خود توضیح داده است:

هک کیف پول گرم صرافی نوبیتکس

صبح امروز ۲۸ خرداد، تیم فنی ما نشانه‌هایی از دسترسی غیرمجاز به بخشی از زیرساخت‌های اطلاع‌رسانی و کیف پول گرم را شناسایی کرده است. بلافاصله پس از تشخیص، تمام دسترسی‌ها متوقف شد و تیم‌های امنیتی داخلی ما در حال بررسی دقیق ابعاد این حادثه هستند. یادآور می‌شویم دارایی کاربران مطابق استانداردهای ذخیره سرد در امنیت کامل است و حادثه فوق فقط بخشی از دارایی کیف‌پول‌های گرم را تحت تاثیر قرار داده است. نوبیتکس مسئولیت کامل این حادثه را پذیرفته و به کاربران اطمینان می‌دهیم که تمام خسارات احتمالی از طریق صندوق بیمه و منابع نوبیتکس جبران خواهد شد. تا زمان بررسی کامل، به طور موقت، دسترسی وب‌ سایت و اپلیکیشن وجود ندارد. همچنین جزئیات بیشتر، پس از تکمیل بررسی‌ها، منتشر خواهد شد.

هک کیف پول گرم صرافی نوبیتکس

برخی از منابع مدعی شده که هکرها دارایی‌های فوق را برداشت نکرده و صرفا آن‌ها را با هدف اذیت و آزار کاربران سوزانده‌اند. همچنین گفته می‌شود که گروه هکری گنجشک درنده به اسرائیل مرتبط است که صحت این خبر رد یا تأیید نخواهد شد.

بیشتر بخوانید

source

توسط elmikhabari.ir