علاوه‌براین تکلند آلبوم موسیقی Dying Light 1 را پس از بازگشت آهنگساز اصلی مجموعه یعنی پاول بلاسچک ریمستر کرده است و در کنار آن چند موسیقی جدید و صداهای محیطی تازه‌ای اضافه می‌شوند. از طرفی صدای واکنش اشیا به ضربه‌ها تقویت شده‌اند تا بازیکن‌ها بیشتر حین مبارزات و هنگام ضربه زدن غوطه‌ور شوند.

اسمکتالا در ادامه پیرامون طولانی شدن زمان توسعه این به‌روزرسانی بزرگ توضیح داد: «ما با فناوری ۱۰ سال پیش کار کردیم. حتی با وجود تمام تجربیات جدیدی که در طول این سال‌ها داشتیم، فهمیدن اینکه چگونه این تجربه‌ها را در انجین اصلی دایینگ لایت به کار ببریم و در عین حال کیفیت فنی را پایدار نگه داریم، یک چالش بزرگ بود.

این گفته بدون احتساب تلاش‌های بی‌وقفه کریستوف نفل، طراح ارشد سه‌بعدی بازی Dying Light 1 بود که در تمام نقشه قدم می‌زد و به دنبال محتوای قابل بهبود می‌گشت. در نهایت همه این موارد کشف شده باید توسط هنرمندان تکلند به‌صورت دستی ارتقا داده می‌شدند.»

با اعلام تکلند، با وجود ارتقای گرافیکی بازی Dying Light 1 پس از انتشار به‌روزرسانی Retouched، مشخصات سیستم موردنیاز و پیشنهادی آن تغییری نخواهند کرد.

source

توسط elmikhabari.ir