ثبت نام نقل و انتقالات دانشگاه آزاد در سامانه monada.iau.ac.ir انجام می‌شود. دانشجویانی که به هر دلیلی امکان ادامه تحصیل در دانشگاه محل پذیرش خود را ندارند، می‌توانند با مراجعه به این سامانه درخواست انتقالی و یا مهمانی خود را ثبت نمایند. برای ورود به سامانه monada.iau.ac.ir باید در مدت زمان مقرر اقدام نمایند.

زمان ثبت نام نقل و انتقالات دانشگاه آزاد از ۱۵ تیر ماه آغاز شده و تا ۱۵ مرداد ماه ادامه دارد. لذا داوطلبین می‌توانند در این تاریخ می توانند برای ثبت نام اقدام کنند. لازم به ذکر است که ثبت نام انتقالی و عضویت به عنوان دانشجوی مهمان دانشگاه آزاد، برای دانشجویان ترم اول مهر و بهمن امکان‌پذیر نیست.

در صورت هرگونه سوال و یا ابهام در مورد نقل و انتقالات دانشگاه آزاد، در هر ساعت از شبانه روز از طریق تلفن ثابت بدون گرفتن کد پیش شماره و عدد ۰ با شماره تلفن ۵۳۰۷ ۹۰۷ ۹۰۹ تماس حاصل نمایید تا کارشناسان ما در ایران تحصیل شما را به صورت کاملا تخصصی راهنمایی نمایند.

 ثبت نام نقل و انتقالات دانشجویی دانشگاه آزاد برای هر نیمسال ترم مهر و بهمن به صورت جداگانه و در زمان مجزا برگزار می گردد. به همین دلیل به اطلاع کلیه متقاضیان می‌رسانیم که انجام این کار صرفا به صورت اینترنتی بوده و فقط از طریق سامانه ثبت درخواست انتقال دانشگاه آزاد، به نشانی monada.iau.ac.ir صورت خواهد پذیرفت.

 زمان نقل و انتقالات دانشگاه آزاد

با توجه به سنوات گذشته می‌توان گفت زمان نقل و انتقالات دانشگاه آزاد دو بار در هر سال تحصیلی انجام می‌پذیرد. متقاضیان محترم می توانند به صورت مجزا با داشتن شرایط انتقالی دانشگاه آزاد درخواست خود را در سامانه منادا دانشگاه آزاد اسلامی ثبت نمایند.

با توجه به آیین نامه مهلت ثبت نام دانشگاه آزاد برای نقل و انتقالات جهت نیمسال اول سال تحصیلی یا همان ترم مهر از ۱۵ تیر ماه سال شروع شده و تا ۱۵ مرداد ماه ادامه خواهد داشت. برای نقل و انتقال دانشجویی در نیمسال دوم تحصیلی نیز دانشجویان باید در تاریخ اعلام شده تقاضای خود را ثبت کنند. زمان نقل و انتقالات دانشگاه آزاد نیمسال دوم ۱۴۰۴- ۱۴۰۵ از تاریخ ۱۵ آذر ماه شروع می شود و معمولا تا تاریخ ۱۵ دی ماه در سامانه منادا ادامه خواهد داشت.

نیمسال تحصیلی  زمان ثبت درخواست زمان تمدید ثبت نام
نیمسال اول ۱۴۰۴-۱۴۰۵ ۱۵تیر تا ۱۵مرداد اعلام نشده
نیمسال دوم ۱۴۰۴-۱۴۰۵ ۱۵ آذر ماه لغایت ۱۵ دی اعلام نشده

اگر دارای شرایط انتقالی دانشگاه آزاد باشید، نتایج ثبت نام نقل و انتقالات دانشگاه آزاد حداکثر ظرف ۳ روز از همان سامانه ثبت درخواست قابل پیگیری خواهد بود. در غیر این صورت ممکن است این فرایند کمی طول بکشد، لذا شما باید در اسرع وقت اقدامات خود را انجام دهید.

مشاورین ما آماده پاسخگویی هستند

شرایط ثبت نام نقل و انتقالات دانشگاه آزاد

دانشجویان دانشگاه آزاد با داشتن شرایط عمومی نقل و انتقالات امکان ثبت درخواست مهمانی و یا انتقالی را دارند. دانشجویان متقاضی انتقال یا میهمانی موظف به بررسی صحت اطلاعات و مدارکی هستند که در سایت بارگذاری می‌کنند.  شرایط عمومی و  محدودیت های نقل و انتقالات و میهمانی دانشگاه آزاد ۱۴۰۴-۱۴۰۵ به شرح زیر است:

  • به دلیل شرایط آموزشی، انضباطی و نظام وظیفه منع ادامه تحصیل نداشته باشند
  • حداقل یک نیمسال تحصیلی در واحد مبدا (به استثنای واجدین شرایط میهمانی یا انتقال از بدو پذیرش) گذرانده باشند
  • دانشجو متقاضی باید از طریق آزمون سراسری در دانشگاه قبول شده باشد
  • دانشجویان دوره های خودگردان تنها می‌توانند به واحدهای خودگردان منتقل یا جابجا شوند
  • دانشجو با مقاطع، رشته‌ها، گرایش‌ها و سال قبولی یکسان در دانشگاه مقصد می‌توانند به آنجا منتقل شود.
  • امکان نقل و جابجایی در نیمسال آخر تحصیلی وجود ندارد.
  • دانشجویان میهمان زمانی می‌توانند پایان نامه خود را بگیرند که دانشگاه مبدا و مقصد با آن موافقت کرده باشد.
  • دانشجویان دکتری تنها با داشتن شرایط خاص می‌توانند منتقل یا میهمان شوند.
  • دانشجویان واحد‌های الکترونیکی به دلیل غیر حضوری بودن کلاس‌های آنها امکان میهمان و انتقال در آنها وجود ندارند.
  • دانشجویان واحدهای بین الملل تنها در واحدهای بین الملل می‌توانند جابجا شوند. اما آنها نمی‌توانند از دانشگاه های خارج کشور به دانشگاه های داخلی میهمان یا جابجا شوند و بالعکس.
  • دانشجویان پژوهش، کارکنان و اعضای هیئت علمی واحدهای دانشگاهی به محل خدمت محور نمی‌توانند انتقال یا میهمان شوند.
  • دانشجویان اتباع غیرایرانی تنها در صورت موافقت واحد دانشگاهی مبدا و اداره کل امور بین الملل و کمیسیون نقل و انتقال دانشجویی دانشگاه می‌توانند انتقال یا میهمان شوند.

📍 لازم به ذکر است تا بدانید که تمامی نقل و انتقالات دانشگاه آزاد با توجه به جدول همترازی این دانشگاه انجام خواهد گرفت و درخواست‌هایی که خارج از چارچوب جدول همترازی باشند جنبه اجرایی نخواهند داشت. لذا به متقاضیان عزیز توصیه می‌شود حتما قبل از ثبت درخواست اینترنتی در سامانه منادا دانشگاه آزاد حتما جدول همترازی دانشگاه آزاد را دانلود و بررسی نمایند.

شرایط انتقال از دیگر دانشگاه ها به دانشگاه آزاد ۱۴۰۴

مدیر کل دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرده است در زمان نقل و انتقالات دانشگاه آزاد و پس از ثبت درخواست، انتقال یا میهمانی دانشجویان دیگر دانشگاه‌های داخل کشور به دانشگاه آزاد، فرایند انتقال یا میهمانی دانشجویان دیگر دانشگاه‌های داخل کشور به یکی از واحدهای دانشگاه آزاد بعد از بررسی و تأیید کمیسیون نقل و انتقال دانشجویی دانشگاه صورت می‌گیرد.

شرایط انتقالی از دیگر دانشگاه‌ها به دانشگاه آزاد اینگونه است که دانشگاه محل تحصیل از دانشگاه‌های مورد تایید وزارت علوم یا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی باشد.

بعلاوه دانشجویان بعد از بررسی و مطالعه آیین نامه آموزشی دانشگاه آزاد، باید ارزیابی کنند که ممنوعیتی جهت ادامه تحصیل نداشته باشند. از سوی دیگر موافقت دانشگاه محل تحصیل (مبدا) و واحد دانشگاهی مقصد برای اخذ انتقالی یا میهمانی ضروری است.

داوطلبان مرد از نظر نظام وظیفه نباید ممنوعیتی داشته باشند. با توجه به این که شهریه واحدهای دانشگاه آزاد برای انتقالی دانشجویان به هر کدام از رشته محل‌های دانشگاهی همتراز و پایین‌تر (با شهریه کمتر) متفاوت است، متقاضیان پس از طی نمودن مراحل انتقالی و تایید درخواست آنها، می‌توانند هزینه درخواست خود را از همان ابتدای پذیرش پرداخت کنند.

مدارک ثبت نام نقل و انتقالات دانشگاه آزاد ۱۴۰۴

این نکته را در نظر داشته باشید روش های مختلفی برای ثبت نام نقل و انتقال وجود دارد. برای مثال افرادی که از همسر خود جدا شده اند به سادگی می‌توانند برای نقل و انتقالات دانشگاه آزاد ثبت نام کنند. از سوی دیگر قانون چند دانشجویی نیز می تواند به شما کمک کند تا انتقالی بگیرید. در زمان نقل و انتقالات دانشگاه آزاد، متقاضیان باید مدارکی را ارائه کنند. در ادامه مدارک مورد نیاز برای ماده‌های مختلف دریافت انتقالی را ذکر کرده‌ایم:

مدارک لازم برای انتقالی بر اساس ماده ازدواج یا طلاق

  • صفحه اول و دوم شناسنامه خود و همسر برای طلاق و ازدواج
  • سند ازدواج برای ازدواج
  • صفحه دوم تا پنج طلاق نامه برای طلاق
  • صفحه اول شناسنامه فرزند

 

مدارک لازم برای انتقالی بر اساس ماده چند دانشجویی

  • دانشجویانی که در دانشگاه‌های آزاد دیگر مشغول به تحصیل هستند باید گواهی اشتغال به تحصیل (دارای مهر اصلی واحد دانشگاهی مربوطه) ارائه دهند.
  • صفحات اول و دوم شناسنامه دانشجویان، والدین، همسر

مدارک لازم برای انتقالی بر اساس ماده سهمیه شاهد و ایثار گری

  • همسر و فرزند شهید باید صفحه اول و دوم شناسنامه خود را به علاوه کارت یا معرفی نامه بنیاد شهید و جانبازان به همراه داشته باشد.
  • آزادگان، همسر و فرزندان آن ها باید صفحه اول و دوم شناسنامه را به همراه کارت یا معرفی نامه اداره ایثارگری و جانبازی داشته باشند.
  • جانبازان ۱۰ درصد و بالاتر باید کارت یا معرفی نامه اداره ایثارگری و جانبازی خود را ارائه دهند.
  • رزمندگان دارای ۶ ماه سابقه فعالیت در جبهه جهت ثبت نام نقل و انتقالات دانشگاه آزاد باید کارت و معرفی نامه خود را از ارگان ذیربط دریافت و ارائه دهند.

مدارک لازم انتقالی برای فوت پدر، مادر، همسر و فرزند

  • ارائه گواهی فوت صادر شده از ثبت احوال
  • عکس صفحه اول و دوم شناسنامه دانشجو و فرد فوت شده

مدارک لازم برای انتقالی دانشجویان باردار، بیمار و معلول

  • عکس صفحه اول و دوم شناسنامه دانشجو
  • مدارک پزشکی مربوط به بیماری

مدارک لازم برای ماده انتقال یا میهمانی کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد

  •  آخرین حکم کارگزینی کارمند و یا هیأت علمی
  •  از محل خدمت مبنی بر تمام وقت و رسمی بودن کارمند و عضو هیئت علمی اعلام گردد و این که از عملکرد و موافقت واحد با ادامه تحصیل دانشجو متقاضی موافقت داشته باشند
  • صفحات عقدنامه در صورت دانشجو بودن همسر
  • صفحات اول و دوم شناسنامه که در آن مشخصات همسر و فرزندان دانشجو و والدین او مشخص شده باشند

نحوه ثبت درخواست نقل و انتقالات دانشگاه آزاد ۱۴۰۴

سامانه منادا برای افرادی که قصد دارند ثبت نام نقل و انتقالات دانشگاه آزاد انجام دهند بسیار کاربردی است زیرا در این سامانه هرسال اطلاعیه ای برای نقل و انتقالات دانشگاه آزاد ابلاغ می‌شود و افرادی که قصد انتقالی گرفتن به دانشگاه‌های دیگر را دارند، باید از طریق آن و به صورت اینترنتی مراحل لازم را طی نمایند.

ثبت درخواست نقل و انتقالات دانشگاه آزاد

  • مرحله اول: ابتدا وارد وب سایت monada.iau.ir شوید. بعد از ورود به این سامانه با صفحه ای مانند تصویر زیر مواجه می شوید. توجه داشته باشید مطالعه شرایط و آیین نامه های این صفحه الزامی می باشد. سپس می بایست تیک موافقت خود را بزنید و وارد مرحله بعد شوید.

نحوه ثبت درخواست نقل و انتقالات دانشگاه آزاد

  • مرحله دوم: در این صفحه باید سه فیلد را تکمیل کنید که در بخش اول به سراغ کد ملی بروید. توجه داشته باشید کد ملی باید بدون خط تیره در فیلد نوشته شود. از سوی دیگر اگر در ابتدا کد ملی شما صفر وجود دارد باید تمام صفر ها را وارد کنید. مرحله دوم مربوط به شماره دانشجویی است.

نحوه درخواست مهمانی دانشگاه آزاد

  • مرحله سوم: در ادامه شما با صفحه ای مواجه خواهید شد که نیازمند اطلاعات فردی، اطلاعات آموزشی و اطلاعات تماس شما است. در مرحله بعد دانشجو باید ماده انتخابی خود را مشخص کند و مدارک خواسته شده را آپلود کند (امکان تغییر ماده انتخابی پس از ثبت درخواست وجود نخواهد داشت). بعد از آپلود کردن مدارک، باید دانشگاه مقصد را انتخاب کرده و هزینه مورد نیاز را از طریق کارت‌های بانکی عضو شبکه شتاب پرداخت نمایید.

بعد از طی کردن تمامی مراحل فوق، سامانه کدی را به عنوان “کد پیگیری” نمایش خواهد داد. دقت داشته باشید دریافت این کد به معنی تمام شدن مراحل ثبت نام نیست. شما با کلیک روی عبارت ثبت نهایی در نهایت مراحل را تمام کرده و شماره پرونده ۱۳ رقمی را دریافت می کنید که به معنای تکمیل شدن مراحل است و برای مشاهده  نتایج نقل و انتقال دانشگاه آزاد به آن نیاز دارید.

جدول همترازی نقل و انتقالات دانشگاه آزاد ۱۴۰۴

تمامی نقل و انتقالات این دانشگاه توسط جدول همترازی انجام می‌شود. به عبارتی دیگر می‌توان گفت که انتقال دانشجویان واجد شرایط به هر یک از واحدهای گروه همتراز و پایین تر، مشروط به موافقت واحدهای مبدا و مقصد و همچنین پرداخت هزینه مربوطه است. لذا، توجه داشته باشید که امکان انتخاب ۵ گزینه از سوی دانشجو برای واحد مبدا فراهم است تا در صورت عدم پذیرش در اولویت اول، سایر اولویت‌های وی مورد بررسی قرار بگیرند.

 

بنر کال تو اکشن

هزینه ثبت نام نقل و انتقالات دانشگاه آزاد ۱۴۰۴

هزینه شرایط انتقالی دانشگاه سراسری با دانشگاه آزاد تفاوت دارد. با توجه به آخرین تغییرات و اطلاعیه‌های سازمان مرکزی دانشگاه آزاد هزینه انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد برای مقاطع کارشناسی اعم از پیوسته و ناپیوسته و مقطع کاردانی اعم از پیوسته و ناپیوسته متغیر است و تقریبا ۱.۵ برابر شهریه ثابت ایشان خواهد بود.

 

لازم به ذکر است با توجه به قوانین و شرایط دانشگاه آزاد علاوه بر هزینه ثبت نام نقل و انتقالات این دانشگاه، جهت اخذ مهمانی نیز از دانشجویان هزینه دریافت خواهد شد، به صورتی که هر دانشجویی که قصد اخذ میهمانی برای واحد دیگری داشته باشد می‌بایست مطابق قوانین و شرایط نصف شهریه ثابت خود را به عنوان جریمه به دانشگاه پرداخت نماید.

هزینه انتقالی، میهمانی و بررسی مدارک دانشگاه آزاد اسلامی ۱۴۰۴
نوع درخواست مقطع تحصیلی مبلغ
هزینه انتقالی تمامی مقاطع تحصیلی معادل با یک شهریه ثابت برای هر مقطع تحصیلی
هزینه میهمانی کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد معادل با نصف شهریه ثابت
دکترای حرفه‌ای و دکتری تخصصی معادل با ۲۵ درصد از شهریه ثابت
هزینه بررسی مدارک کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد ۱۰۰ هزار تومان
دکتری ۱۵۰ هزار تومان

دفترچه ثبت نام نقل و انتقالات دانشگاه آزاد ۱۴۰۴

همانطور که می‌دانید، هر ساله پیش از آغاز هر نیمسال تحصیلی و در زمان نقل و انتقالات دانشگاه آزاد، دفترچه‌ای برای اعلام جزئیات نقل و انتقالات دانشجوهای دانشگاه آزاد از سایت منادا منتشر می‌شود. در این دفترچه، تمامی اطلاعات مربوط به نقل و انتقالات و مهمانی دانشجویان، قید شده است. برای دانلود این دفترچه که مربوط به نیمسال دوم سال جاری است، می‌توانید بر روی لینک درج شده در جدول زیر کلیک کنید.

جمع بندی

ثبت‌ نام نقل و انتقالات دانشگاه آزاد از طریق سامانه monada.iau.ac.ir انجام می‌شود و دانشجویانی که امکان ادامه تحصیل در واحد دانشگاهی مبدا را ندارند، می‌توانند درخواست انتقالی یا مهمانی ثبت کنند. این فرآیند صرفاً اینترنتی است و زمان آن برای نیمسال اول از ۱۵ تیر تا ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ تعیین شده است. توجه داشته باشید ثبت‌نام در ترم اول برای دانشجویان ورودی جدید ممکن نیست.

در صورت داشتن سوال در مورد نحوه ثبت نام می‌توانید از طریق تلفن ثابت و بدون گرفتن پیش شماره و عدد صفر با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ تماس بگیرید و راهنمایی تخصصی دریافت کنید.

کال تو اکشن تماس

کال تو اکشن تماس

پادکست صوتی مقاله


https://irantahsil.org/wp-content/uploads/2023/05/پادکست-ثبت-نام-نقل-و-انتقالات-دانشگاه-آزاد.mp3

 

۴.۸/۵ – (۱۰ امتیاز)

در صورتی که با ثبت نام نقل و انتقالات دانشگاه آزاد موافقت نشود، آیا می توانیم مجددا اقدام به ثبت نام نماییم؟

خیر، توجه داشته باشید هر داوطلب تنها می تواند یک بار درخواست نقل و انتقالات را ثبت کند.

برای ورود به سامانه ثبت نام انتقالی و میهمانی دانشگاه آزاد چه اطلاعاتی مورد نیاز است؟

هر داوطلب برای ورود به سامانه باید نام کاربری و رمز عبور داشته باشد. لازم به ذکر است بدانید که در نام کاربری و رمز عبور همان کد ملی و شماره داوطلبی می باشد

آیا می توان پس از ثبت نام انتقالی دانشگاه آزاد تغییر نوع داد؟

پس از ثبت درخواست در سامانه ثبت درخواست انتقال دانشگاه آزاد تا 24 ساعت مهلت خواهید داشت.

source

توسط elmikhabari.ir