مواد لازم
طرز تهیه
مرحله اول: آمادهسازی خمیر
-
در یک کاسه، آب ولرم و شکر را مخلوط کنید.
-
خمیر مایه را اضافه کرده و روی کاسه را با بشقاب بپوشانید. اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند تا خمیر مایه عمل بیاید.
-
شیر و روغن را به خمیر مایه اضافه کرده و هم بزنید.
-
آرد را کمکم اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر یکدست شود.
-
خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز داده و سپس ۲ ساعت در یک مکان گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
مرحله دوم: پخت پیتزا
-
بعد از اینکه حجم خمیر افزایش پیدا کرد، آن را پهن کرده و لبههای آن را کمی کلفتتر بگیرید.
-
ابتدا سس کچاپ و مقداری پنیر پیتزا روی خمیر بریزید.
-
مواد دلخواه (سوسیس، کالباس، قارچ و ذرت) را روی پیتزا بچینید.
-
مجدداً روی مواد پنیر پیتزا و ادویههای دلخواه خود را اضافه کنید.
-
پیتزاها را به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
-
پس از پخت، آنها را از فر خارج کرده و سرو کنید.
source