مواد لازم

طرز تهیه

مرحله اول: آماده‌سازی خمیر

  1. در یک کاسه، آب ولرم و شکر را مخلوط کنید.

  2. خمیر مایه را اضافه کرده و روی کاسه را با بشقاب بپوشانید. اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند تا خمیر مایه عمل بیاید.

  3. شیر و روغن را به خمیر مایه اضافه کرده و هم بزنید.

  4. آرد را کم‌کم اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر یکدست شود.

  5. خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز داده و سپس ۲ ساعت در یک مکان گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.

مرحله دوم: پخت پیتزا

  1. بعد از اینکه حجم خمیر افزایش پیدا کرد، آن را پهن کرده و لبه‌های آن را کمی کلفت‌تر بگیرید.

  2. ابتدا سس کچاپ و مقداری پنیر پیتزا روی خمیر بریزید.

  3. مواد دلخواه (سوسیس، کالباس، قارچ و ذرت) را روی پیتزا بچینید.

  4. مجدداً روی مواد پنیر پیتزا و ادویه‌های دلخواه خود را اضافه کنید.

  5. پیتزاها را به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

  6. پس از پخت، آن‌ها را از فر خارج کرده و سرو کنید.

 

source

توسط elmikhabari.ir